One more step

Please complete the security check to access api.p-treff.info

Why do I have to complete a CAPTCHA?

Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property.

What can I do to prevent this in the future?

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.

PURC (Potensi Utama Robotic Club) – Universitas Potensi Utama

PURC (Potensi Utama Robotic Club)

Visi dan Misi Potensi Utama Robotic Club (PURC)

Universitas Potensi Utama

Visi

Menjadi pusat dan unggul dalam bidang robotika dalam skala Regional dan Nasional.

Misi

1. Menghasilkan mahasiswa yang terampil dalam bidang Teknologi terutama robotika yang dapat bersaing dalam dunia kerja dan usaha.
  2. Mengembangkan dan Melaksanakan nilai etika moral dan akademik.
  3. Terlibat Secara aktif dalm pengembangan dunia robotika umumnya di Indonesia dan khususnya di Sumatera Utara.

Tujuan

Program ini adalah untuk mempermudah dan meningkatkan pemahaman akan robot dari sisi praktek dan menggali kreatifitas mahasiswa dalam bidang teknologi mekanik elektronika dan pemrograman dalam membuat sebuah robot.